Seleccionar página

A mitjans del mes de juliol, es va aprovar la llei 11/2021, de 9 de juliol, de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal. Aquesta normativa limita l’import de pagaments en efectiu, superiors a 1.000.-€, IVA inclòs quan alguna de les parts actuï com a empresari o professional.

Aquesta limitació ens afecta de forma directa en operacions com pagaments de lloguers, reserves, fiances, avals, honoraris professionals, contractes d’arres… Un cop més, i donades les sancions i responsabilitats existents, és important estar ben assessorat en el moment de firmar contractes que comportin entregues de diners.

Els nous ajuts estan destinats a reduir l’endeutament de les persones treballadores autònomes (empresaris i professionals) i les empreses no financeres més afectades per la pandèmia de la COVID-19 i s’han de fer servir per al pagament de deutes contrets per les empreses des de març de 2020.

Informació

 
També pots fer-ho a través del telèfon 639 76 11 17
o el correu electrònic info@serimgest.cat
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad